Ik wil mij graag kort aan u voorstellen.

Mijn naam is Agnes Polfliet – van ’t Oever, getrouwd en samen met mijn man hebben wij drie geweldige dochters.

 

Al in mijn jonge jaren heb ik met verschillende klusjes meegeholpen op de boerderij van mijn ouders. Van een straat leggen tot cement draaien en van banden plakken tot onkruid wieden. Na de lagere school en de Havo, ben ik Levensmiddelentechnologie gaan studeren in Bolsward. Na 16 jaar met heel veel plezier als produktontwikkelaar te hebben gewerkt, heb ik besloten om het roer om te gooien.

  

Mijn motivatie om een klusdienst te starten is dat ik graag andere mensen help. Hier heb ik plezier in en krijg ik energie van. Daarbij gaat het klussen mij heel goed af.

Om die reden ben ik mijn bedrijf gestart: Het helpen van andere mensen met allerlei (kleine) klussen.